Welkom op de website van de
Gondelvaart Alphen aan den Rijn

 

 

GONDELVAART 18 SEPTEMBER 2018

De Gondelvaart in Alphen aan den Rijn, is een jaarlijks terugkerend evenement. Midden in het hart van Zuid-Holland, immers een waterrijk gebied. Gelegen aan de Oude Rijn, die dwars door Alphen aan den Rijn stroomt, en het ene water recreatiegebied verbindt met het andere. Gelegen tussen plassen en meren is het ook niet vreemd dat veel inwoners op de een of andere manier binding hebben met het water.

Belangrijk!
Deelnemers informatie Gondelvaart 2018: KLIK HIER.

Deelnemen met een ponton wordt niet meer toegestaan : KLIK HIER.


Vaar mee met Rederij Avifauna tijdens de Gondelvaart: LEES MEER!

Bekijk hier de Gondelvaart 2017 advertentie!  KLIK HIER

 

De gondelvaart op 18 september 2018 zal worden geopend met een spectaculaire fly board show en Sky Shark

                                                                         


Alphenaren die geen vaartuig bezitten worden met de regelmaat van de klok herinnerd, wanneer zij staan te wachten voor een van de bruggen die Alphen aan den Rijn aan elkaar verbind.

De gondelvaart wordt sinds 2003 georganiseerd door:
DE STICHTING WELVAREND ALPHEN AAN DEN RIJN

De gondelvaart heeft immers een vaste plaats gekregen in de feestweek in september. De gondelvaart vindt plaats op de dinsdagavond voorafgaand aan de Jaarmarkt. Zoals eerder vermeld wordt de gondelvaart georganiseerd door vele vrijwilligers, die worden gesteund door vele bedrijven die zich in Alphen aan den Rijn hebben gevestigd. Het is een evenement dat niet is weg te denken in Alphen aan den Rijn. In 2003 hebben wij als stichting voor het eerst deze gondelvaart georganiseerd.

Wij hopen dat iedereen heel veel genot en plezier zal beleven aan de gondelvaart. Na afloop van de gondelvaart zal er aan de Oudshoornseweg nog een muzikaal optreden plaats vinden vanaf het podium. Tussen 19.00 en 19.45 uur verzamelen de vaartuigen ter hoogte van Rijnhavenbrug/ Gnephoek.

Wij wensen iedereen heel veel plezier.

Vriendelijke groet,

Namens de Stichting Welvarend Alphen aan den Rijn